Als stagiaire op de HR-afdeling ben ik trots op mijn werk, en ik ben niet de enige!

Anne

Hoi, ik ben Anne en ik werk op de afdeling HRM van Hencon. Een heel mooi bedrijf waar fijne, behulpzame collega’s samen bijzonder materieel maken. Iedereen is hier trots op Hencon! Mijn werk is heel afwisselend, met veel uitdaging. Tussendoor help ik mijn collega’s, met weer heel ander werk. Het is een leuke uitdaging om dat allemaal zo goed mogelijk te doen.

Je initiatief is welkom

Ook al ben ik nog stagiaire, ik heb al wel wat eigen verantwoordelijkheid. Ik hoef bijvoorbeeld niet elke dag te melden wat ik wanneer doe. Dat kan ik deels zelf bepalen, als het werk maar af komt. Je initiatief is hier altijd welkom. Als er iets is waarvan ik denk dat het anders zou kunnen, kan ik dat aangeven. Ze luisteren echt naar je.

Collega’s helpen

Ik leer hier ontzettend veel! Het begon met een snuffelstage, ik wist amper wat HR precies inhoudt. Nu is het een meeloopstage en kan ik steeds meer doen. Door te doen leer ik ook het meeste en kan ik me goed ontwikkelen. Ik ben er trots op dat ik al collega’s kan helpen op HR. Ze komen langs met allerlei vragen over hun werk of loopbaan. Ik help dan mee om een oplossing te vinden.

Toekomstdroom

Of ik een toekomstdroom heb? Zeker! Ik wil graag verder leren in HR. Nu zit ik pas in het tweede leerjaar van de opleiding medewerker HRM op het mbo. Hierna wil ik graag door naar het HBO.