Hencon is teamwork

Be proud. Join Hencon

Hencon is teamwork2024-07-02T09:47:51+00:00

We gaan er samen voor

Onze manier van werken is niet standaard. Op de automatische piloot je uren maken, met alleen aandacht voor jouw eigen werk? Dat kan elders misschien goed werken, maar bij Hencon doen we het anders. Wij zijn flexibele aanpakkers. Iedereen staat voor elkaar klaar. We springen graag voor elkaar in als ergens hulp welkom is. We gaan er samen voor.

Ruimte voor jouw inbreng

Bij ons heb jij een wereldbaan. Als je initiatief neemt, kansen ziet en pakt. Als je propvol ambitie zit. En als je met een vrije, informele werksfeer kunt omgaan. Heb je een idee? Kom er mee. Hencon geeft jou alle ruimte. Op elk niveau in de organisatie krijg jij toffe mogelijkheden om je te ontwikkelen en om je heen te kijken. Of om jouw functie samen met ons verder uit te bouwen.

Ruimte voor jouw ontwikkeling

Onze markt en de technologie veranderen razendsnel. Daarom hoef je bij Hencon nooit stil te staan. We zorgen ervoor dat jij soepel mee kunt veranderen! Je krijgt bij ons volop opleidingsmogelijkheden, zodat jij je goed kunt ontwikkelen. In je vakgebied en persoonlijk. In elke richting en in iedere functie, niet alleen technisch. Bij ons krijg je de ruimte!

Aanpakkers met interesse

Als je de technologieleider in je markt bent, moet je dat continu waarmaken. Daar hebben we aanpakkers voor nodig. Met interesse in wat andere collega’s allemaal doen. Met de aanleg en verantwoordelijkheid om in een avontuurlijke werkomgeving te presteren. Ben jij zo’n doorzetter die ons helpt koploper te blijven? Dan krijgt je de waardering en de kansen die je verdient. Van een werkgever die trots op jou is.

Onze ambassadeurs aan het woord

Koffie halen en de afwasmachine uitruimen? Tuurlijk. Maar niet meer dan iedere andere medewerker.

RozanLees meer

Deze stageperiode verwelkomen wij Joris Eenink voor een meewerkstage Technische Bedrijfskunde en Thijs ten Have die bij ons afstudeert in Integrale Veiligheidskunde. Leer ze kennen!

Joris & ThijsLees meer

In zijn eerste jaren bij Hencon rondde hij naast zijn baan zijn opleiding HTS-elektrotechniek af. Bijna acht jaar later is Jurgen Balk (36) teamleider van de E-engineers en nog altijd even blij met zijn baan.

JurgenLees meer

Op dit moment is Sven van Bezooijen bezig met zijn afstudeeronderzoek bij ons. Hij vertelt er graag over.

SvenLees meer

Klanten van Hencon werken in veeleisende omstandigheden, bijvoorbeeld in de aluminiumindustrie. Dat vraagt om voertuigen die specifiek voor die omstandigheden gemaakt zijn. Product Engineer Mathijs bedenkt en ontwerpt deze voertuigen, in nauwe samenwerking met collega’s, toeleveranciers en klanten.

MathijsLees meer

Het geeft Service Engineer Jeroen Gunnewick een voldaan gevoel als het lukt om storingen bij klanten op afstand – per mail of telefoon – op te lossen. Lukt dat niet, dan stuurt hij zijn collega’s goed voorbereid op pad. Bij Hencon Forestry kreeg hij de ruimte om deze functie min of meer zelf te creëren.

JeroenLees meer

Als after sales medewerker bij Hencon Forestry heb ik veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

BasLees meer

Ik ben assistent operations manager, een functie waar ik zelf mijn draai aan kon geven.

ChielLees meer

Projecten waar we trots op zijn

Bij Hencon blijf je leren

Ontwikkelingen in de techniek en digitalisering gaan zo ontzettend snel, dat wij onze medewerkers willen helpen om te blijven leren.

Bekijk het project
‘Samen met haar partners loopt Hencon in de voorhoede van elektrificatie’

De duurzaamheidstransitie en de elektrificatie van voertuigen in onze branche is een stuk uitdagender dan voor bijvoorbeeld de autobranche.

Bekijk het project
Talent & Co.ach: Thijs maakte rapport Veilig werken voor elektrificatie zware voertuigen

In deze eerste editie van Talent & Co.ach: afstudeerder Thijs en HR-manager Margot.

Bekijk het project