Ik ben assistent operations manager, een functie waar ik zelf mijn draai aan kon geven.

Chiel

Hoi, ik ben Chiel en ik werk inmiddels 3 jaar bij Hencon, waarvan 5 maanden als assistent operations manager. Of ik trots ben op mijn baan? Zeker weten, vooral vanwege het indrukwekkende materieel dat we bij Hencon maken. Met z’n allen proberen we Hencon op alle onderdelen dagelijks weer een stukje beter te maken. Dat ambitieuze, daar ben ik ook trots op!

Eigen verantwoordelijkheid

Op dit moment ben ik leidinggevende van de afdeling werkvoorbereiding. Ik was ook projectleider van verbetertrajecten, en productiemanager van een groot mijnbouwproject.

Wat ik erg prettig vind van werken bij Hencon is de vrijheid die je krijgt. Die vrijheid maakt je functie ook uitdagend, je hebt veel eigen verantwoordelijkheid en die pak ik ook.

Actief je draai vinden

Hencon is geen bedrijf om achterover te leunen. Als je actief je eigen draai kunt vinden heb je het hier perfect naar je zin. Daar ben ik mezelf in gaan ontwikkelen, en dan ontdek je dat er veel mogelijk is! Als je ideeën hebt wordt er naar je geluisterd. Daardoor neem je ook graag initiatief. Mijn toekomstdroom? Een functie op directieniveau.

Lees meer verhalen