Hier zijn we trots op

Be proud. Join Hencon

Hier zijn we trots op2022-05-05T09:52:10+00:00

Indrukwekkende technologie

Bij Hencon, een internationale technologieleider, werk jij voor toonaangevende bedrijven in de aluminiumindustrie, mijnbouw en bosbouw over de hele wereld. Hout en aluminium zijn onmisbare grondstoffen voor de fabricage van talloze producten. Van de nieuwste Airbus voor 400 passagiers tot duurzaam hout voor woningbouw. Hoe tof is dat?

De internationale standaard

Onze mobiele oplossingen zijn de wereldwijde standaard. Ze combineren de meest robuuste kwaliteit met de nieuwste digitale technologie en slimme innovatiekracht. Je werkt aan zwaar materieel, connected met Industrie 4.0. Goed voor maximale prestaties onder alle omstandigheden. En die zijn extreem, zeker in de mijnbouw en aluminiumindustrie.

Het begint allemaal in de Achterhoek

Bij Hencon maak je mobiele oplossingen voor de aluminiumindustrie, mijnbouw en bosbouw over de hele wereld. De grootste en belangrijkste spelers in deze markten vertrouwen al tientallen jaren op onze oplossingen. Dit succes begint dichtbij huis, in de Achterhoek. Hier werken we 24/7 aan de ontwikkeling, productie en levering. Dé toffe werkplek voor technici!

Trots op onze mensen!

Waar we het meest trots op zijn? Op onze mensen! We danken ons internationale succes vooral aan onze super gemotiveerde werknemers. Met z’n allen leveren ze elke dag weer prestaties van topniveau. Ook jouw inzet en skills worden gewaardeerd bij Hencon!

Onze ambassadeurs aan het woord

Als stagiaire op de HR-afdeling ben ik trots op mijn werk, en ik ben niet de enige!

AnneLees meer

Als after sales medewerker bij Hencon Forestry heb ik veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

BasLees meer

Ik ben assistent operations manager, een functie waar ik zelf mijn draai aan kon geven.

ChielLees meer

Projecten waar we trots op zijn

Klaar voor de bosbouw!

We hebben weer een unieke chipper gebouwd: de AXSEL AX800/820E. Deze innovatieve houtversnipperaar is een rasecht staaltje Hencon Forestry technologie!

Bekijk het project
EVY: innovatiekracht

De EVY is het resultaat van een recent innovatieproject. Ontdek onze in eerste serie geproduceerde vacuum cleaner met de nieuwste technologie aan boord!

Bekijk het project
De grootste Hencon machine ooit

De grootste, elektrisch aangedreven machine die we ooit bouwden arriveerde bij onze klant in Amerika. Een groots moment om trots op te zijn!

Bekijk het project