EVY: innovatiekracht

EVY, de compacte vacuum cleaner

Productiefaciliteiten schoonhouden is belangrijk en erg zwaar werk. Speciaal voor deze veeleisende uitdaging hebben we de EVY vacuum cleaner ontwikkeld. De EVY is dit keer geen maatwerk, maar onze eerste in serie geproduceerde vacuum cleaner met slechts één specificatie. Voor een industriële vacuum cleaner is hij bovendien heel compact. De EVY presteert stofvrij en verwijdert ook fijner stof van 2 – 0,2 micron, wat best wel uniek is.

Fresh thinking, smart cleaning

Ons Hencon team ontwikkelt voortdurend nieuwe technologie in dienst van ‘serving progress’: onze totaaloplossing gericht op vooruitgang en bedrijfszekerheid. Een recent innovatietraject leidde tot de ontwikkeling van de EVY vacuum cleaner, die staat voor ‘Fresh thinking, smart cleaning’. Daarom kan je van de verfrissend slimme EVY topprestaties in een droge, stoffige en hete productieomgeving verwachten. Opvallend is de hoge output. Uniek materieel waar we met z’n allen trots op zijn!

Serieproduct

We leveren de EVY als één vast model uit voorraad. Dan heb je wel meteen een compleet, compact en kostenefficiënt pakket met alles er op en er aan. Tegelijk maakt ‘one model’ serieproductie de EVY prijstechnisch interessant voor een brede markt. De primeur van de EVY was in 2021, tijdens een internationale online presentatie voor al onze klanten. Kom de EVY eens goed bekijken, je bent vast onder de indruk!

Projecten waar we trots op zijn

‘Samen met haar partners loopt Hencon in de voorhoede van elektrificatie’

De duurzaamheidstransitie en de elektrificatie van voertuigen in onze branche is een stuk uitdagender dan voor bijvoorbeeld de autobranche.

Bekijk het project
De grootste Hencon machine ooit

De grootste, elektrisch aangedreven machine die we ooit bouwden arriveerde bij onze klant in Amerika. Een groots moment om trots op te zijn!

Bekijk het project
Bij Hencon blijf je leren

Ontwikkelingen in de techniek en digitalisering gaan zo ontzettend snel, dat wij onze medewerkers willen helpen om te blijven leren.

Bekijk het project